eBay Slider

Fiscale diensten

Particulieren:

Ondernemers:

 

Particulieren:

arrow Aangifte Inkomstenbelasting Particulieren

Als particulier heeft u minstens eenmaal per jaar te maken met de Belastingdienst. Omdat de wetgeving continue verandert, is het zaak om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.
Een onjuiste belastingaangifte kan u veel geld kosten. De belastingadviseur van administratiekantoor VWAA kan deze zorg voor u uit handen nemen. Wij verzorgen uw belastingaangifte tegen een vast tarief afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dit is onze financiële advisering op maat.

Elk jaar valt eind januari de blauwe envelop van de Belastingdienst op de deurmat. De aangifte inkomstenbelasting, ook wel IB-aangifte genoemd, moet dan uiterlijk 1 april ingediend worden. Als u overweegt een adviseur in te schakelen, is het raadzaam om tijdig een afspraak te maken met ons kantoor.
Mocht u niet voor 1 april al uw gegevens compleet hebben, dan kunnen wij voor uw IB-aangifte uitstel van belastingaangifte aanvragen.

Uw belastingaangifte wordt door ons administratiekantoor professioneel en tijdig verzorgd. Onze kennis van fiscale zaken staat garant voor het optimaal benutten van uw mogelijkheden; geen belastingvoordeel blijft zo onbenut. De investering die u maakt wordt hierdoor snel weer terugverdiend.

 

Ondernemers:

 
arrow Aangifte Inkomstenbelasting Ondernemers

Als ondernemer heeft u het gehele jaar te maken met de Belastingdienst, te denken valt aan de aangifte omzetbelasting. Omdat de wetgeving continue verandert, is het zaak om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Wanneer u aangifte inkomstenbelasting moet doen als ondernemer komen er veel extra onderwerpen in uw aangifte die u in dient te vullen. Een onjuiste belastingaangifte kan u veel geld kosten. Administratiekantoor VWAA kan deze zorg voor u uit handen nemen.

Ons administratiekantoor verzorgt in aanvulling op het verwerken van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening ook uw aangifte inkomstenbelasting Door ook de aangifte van uw partner door ons te laten verzorgen kunnen wij een optimale verdeling maken en zo voorkomen dat u onnodig veel belasting betaald.

Uw belastingaangifte wordt door ons professioneel verzorgd. Onze kennis van fiscale zaken staat garant voor het optimaal benutten van uw privé en zakelijke mogelijkheden; geen belastingvoordeel blijft zo onbenut. De investering die u maakt wordt hierdoor snel weer terugverdiend.

Mocht u niet voor 1 april al uw gegevens compleet hebben, kunnen wij voor u uitstel van belastingaangifte aanvragen.
 
arrow Aangifte omzetbelasting

Periodiek, d.w.z. per maand, kwartaal of per jaar vraagt de Belastingdienst u om aangifte omzetbelasting te doen. Met behulp van onze software is uw aangifte omzetbelasting te berekenen en kan deze op elektronische wijze worden aangegeven.

Ook voor de BTW aangifte zijn er een aantal mogelijkheden om tot belastingbesparing te komen. Ons administratiekantoor is altijd op zoek naar deze mogelijkheden en passen deze dan ook zorgvuldig toe. Zo laten wij de wetgeving optimaal in uw voordeel werken.

Ook wanneer u ten onrechte BTW heeft betaald in het buitenland kan ons administratiekantoor de procedure om de betaalde buitenlandse btw terug te vragen u uit handen nemen. Houdt er rekening mee dat de verschillende EU landen ieder een eigen drempel hanteren voor het minimaal terug te vragen BTW bedrag.
 
arrow Aangifte vennootschapbelasting

Als aandeelhouder van uw BV heeft u het gehele jaar te maken met de Belastingdienst; te denken valt aan de aangifte omzetbelasting. Omdat de wetgeving continue verandert, is het zaak om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Als aandeelhouder van uw BV dient u aan het einde van het boekjaar het resultaat van uw BV aan te geven door aangifte Vennootschapsbelasting te doen. Een onjuiste belastingaangifte kan u veel geld kosten. Administratiekantoor VWAA kan deze zorg voor u uit handen nemen.

Ons administratiekantoor kan in aanvulling op het verwerken van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening ook uw aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.

Uw belastingaangifte wordt door ons professioneel verzorgd. Onze kennis van fiscale zaken staat garant voor het optimaal benutten van uw zakelijke mogelijkheden; geen belastingvoordeel blijft zo onbenut. De investering die u maakt wordt hierdoor snel weer terugverdiend.

Mocht u niet voor 1 juni al uw gegevens compleet hebben, kan ons administratiekantoor voor u uitstel van belastingaangifte aanvragen.
 
arrow Aangifte dividendbelasting

Wanneer u als aandeelhouder(s) van uw BV besluit over te gaan tot uitkering van een dividend bent u wettelijk verplicht aangifte dividendbelasting te doen.
Wanneer u besluit tot een dividenduitkering dient u binnen een maand na de betaling van het dividend aangifte te doen en tevens de verschuldigde belasting te voldoen aan de Belastingdienst.

Administratiekantoor VWAA kan deze zorg voor u uit handen nemen.

Uw belastingaangifte wordt door ons administratiekantoor professioneel verzorgd. Onze actuele kennis van fiscale zaken staat garant voor het optimaal benutten van uw zakelijke mogelijkheden; geen belastingvoordeel blijft zo onbenut. De investering die u maakt wordt hierdoor snel weer terugverdiend.
 
arrow Fiscale advisering inzake rechtsvormen en overgang rechtsvorm

Wanneer u een onderneming wilt starten komt u voor de vraag te staan in welke rechtsvorm u uw onderneming wilt gaan opstarten. Wanneer u al enkele jaren uw onderneming heeft kunt u zich afvragen of u nu voor u de meest gunstige situatie heeft bereikt. Wanneer u samen met een compagnon verder wilt dient u ook een keuze voor een rechtsvorm opnieuw te maken.

Bij al deze, en nog in veel meer situaties, dient u voor u zelf af te wegen wat voor u, in uw persoon-lijke situatie, de beste keuze is qua rechtsvorm. Dit is niet een eenvoudige beslissing die u dient te nemen. De verschillende mogelijkheden die er zijn dient u af te wegen en mede op grond van de verschillende fiscale regelingen dient u uiteindelijk een keus te maken voor een rechtsvorm.

Omdat de wetgeving continue verandert, is het zaak om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en juridisch gebied. Zonder deze ontwikkelingen op de voet te volgen kunt u geen weloverwogen keuze maken.

De belastingadviseur van administratiekantoor VWAA geeft u hierin graag advies, op basis van uw persoonlijke wensen en eisen kunnen wij voor u een advies opstellen wat volgens ons, rekeninghoudend met wat voor u belangrijk is, de beste keus is. Tevens begeleidt onze belastingadviseur u in het vervolgtraject; bij het inschrijven van uw nieuwe onderneming of het wijzigen van uw huidige rechtsvorm.
 
arrow Vrijblijvende afspraak

Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken?

Dit zijn onze gegevens:

VWAA, Administratie & Advies
De Waag 83
3311 BB Dordrecht
T: 078-6117120
info@vwaa.nl

Post adres:
Postbus 840 3300 AV Dordrecht

openingstijden: 8.30-17.00 maandag tot en met vrijdag